dimarts, 20 de setembre del 2011

EL BLOC JOVE DE SILLA RECLAMA UNES FESTES PLURALS I DE CONSENS


El BLOC JOVE de Silla lamenta les declaracions de la regidora de festes, Amada Garrido, i del regidor d’hisenda, Marcos Zaragozà, que han considerat que no és “ètic ni moral” gastar-se 16.000 € en l’actuació de Manu Tenorio, però no han declarat el que costen altres actes, com la setmana taurina. La formació juvenil nacionalista demana a la regidora que faça públiques les despeses dels actes taurins i que diga si és “ètic i moral” gastar-se eixos diners en vuit dies. “Igual que amb el canvi d’ubicació del pregó i la cancel·lació del concert de Manu Tenorio han estalviat 17.800 €, què passaria si es retallaren un parell de dies de bous? Quants diners s’estalviaria el Poble?” declara Maria Muñoz, Secretària de Finances del BLOC JOVE de Silla.

El BLOC JOVE de Silla demana que s’aplique l’austeritat al que toca i no en l’educació i la sanitat, “volem que es torne a convocar la comissió de festes i entre totes les entitats que en formen part de la mateixa s’aplegue a un acord d’austeritat per a les festes, on cap acte puga perdre la seua rellevància i cap entitat es puga vore afectada. Hem de ser capaços de fer unes festes plurals i populars i estalviar el màxim possible donada la situació actual”.

Els joves nacionalistes demanen un consens entre el govern municipal i les entitats per tal de fer unes festes “més plurals, on tot l’entramat associatiu estiga representat i on no parega que sols trauen rèdit uns pocs”. Des de l’assemblea també reclamen que “es tinga en compte als i les joves de Silla a l’hora d’elaborar el programa de festes, per tal de poder abordar la majoria de gustos de la joventut. A més de donar recolzament al Carxofa Rock, que en darrers anys ha esdevingut un festival de rellevància i per on han passat grups com Sober, Ojos de Brujo, La Pulqueria... a més de donar cabuda a grups novells de la localitat i la comarca. En els darrers anys, la desídia del regidor de joventut, Antonio Benaches, ha fet que el Carxofa Rock desaparega del panorama musical estival valencià”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada