dimarts, 20 de setembre del 2011

EL BLOC JOVE DE SILLA ES REFUNDA I COMENÇA A CAMINAR AMB COMPROMÍS


Judit González és la nova secretària local de les joventuts nacionalistes, <<volem fer política per al jovent i des del jovent. Volem ser la veu crítica i constructiva dels i les joves de la localitat>>.

El passat 25 de juny el Secretari d’Organització, Jordi Puig, va reunir-se amb el col·lectiu de Silla per tal de renovar la Coordinadora Local. La Secretaria Local serà ocupada per la jove Judit González Simeon, que ha estat representant del BLOC JOVE al Consell de la Joventut de Silla i ocupant la secretaria del mateix, i actualment és la representant del BLOC al Consell Municipal de la Dona.

Judit va voler destacar que <<anem a començar una nova etapa i anem a fer que els i les joves de Silla tinguen amb nosaltres la veu crítica i constructiva, els jovent anem a ser part protagonista d’aquesta nova etapa en la democràcia de Silla. Volem fer que els i les joves tinguen la seua veu representada de les seues reivindicacions i necessitats per a què les puguen fer realitat.>>

La nova Coordinadora Local estarà composada per Àngel Pérez i Maria Múñoz, ocupant les secretaries d’organització i finances respectivament. <<Des del BLOC JOVE de Silla ja em rebut més d’una desena de joves de la localitat interessats en participar en el projecte de Compromís, volem donar veu a les seues reivindicacions i que participen de les mateixes per poder ser part activa de la societat local i vegen la transformació>>.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada