dimarts, 18 d’octubre del 2011

EL BLOC JOVE DE SILLA LAMENTA LA FALTA DE CURSOS A L'EPA

El BLOC JOVE de Silla lamenta que malgrat la gran demanda de cursos per a preparar exàmens d’accés a la universitat o de cicles formatius, l’Escola d'Adults no n’oferisca cap, fent que molts joves de la localitat hagen hagut d'anar a acadèmies privades o altres centres d’adults de localitats veïnes.

Àngel Pérez, Secretari d'Organització de la formació juvenil nacionalista, declara que "davant aquests fets, que estan succeint no només a Silla, sinó en moltes altres localitats, és inexplicable que la Generalitat haja fet retallades en matèria educativa, quan es necessita tot el contrari. Reflexionant sobre les decisions del PP en matèria econòmica, no s’explica que no disposen de pressupost per a l’educació i sí per a les escandaloses pujades de salaris d’alts càrrecs, o com les pujades de les taxes de l'EMTRE”.

Des de l'assemblea del BLOC JOVE de Silla es demana als joves que s'organitzen per demanar a l'Ajuntament que posen en marxa a través de l'Escola d'Adults aquests cursos, a través de convenis o acords amb el Ministeri d'Educació, la Comunitat Europea, la Mancomunitat o a través dels instituts de la localitat. Per a Pérez, "no s’entén com la regidora d’educació no ha estat capaç de preveure la gran demanda existent i no haja sabut oferir ni un mínim de places d’aquestes característiques”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada