dimarts, 11 d’octubre del 2011

Crònica del 9 d'octubre

Vora 50 de joves de Silla, entre les vora 5000 persones que es van donar cita a l'auditori de Burjassot per escoltar als grups ASPENCAT, ORXATA SOUND SYSTEM i LA GOSSA SORDA, al tradicional concert que organitza el BLOC JOVE la vespra del 9 d'octubre. Un concert on aquest any els beneficis del mateix anaven destinats a CA REVOLTA. Un ambient impresionant i on trobarem també al nostre regidor i Secretari d'Organització del BLOC, Josep Melero, que manifestava que el concert havia estat tot un èxit.


El dia 9, des de facebook i de bon matí, felicitarem a tota la gent que tenim com a amistats la diada per a després anar a esmorzar a la plaça, on des de Compromís per Silla es va llegir un manifest on es feia referència a la supressió d'actes per part de l'ajuntament en la diada on commemorem el nostre naiximent com a poble. Ja després del manifest, unes 30 persones guadirem d'una paella feta per Jose Melero (el pare del nostre regidor) i que ja vos podeu imaginar com estava, entre cafes, cassalles, misteles i dolços i una coca de carabassa que va volar de la taula es va fer la sobre taula a ritme de tabal i dolçaina i una muixaranga improvisada pels més majors. 


Per la vesprada a la manifestació que convoca la Comissió 9 d'octubre baix el lema: SOM PAÍS VALENCIÀ, TENIM DRET A DECIDIR, com cada any porta diverses reivindicacions: els drets nacionals del País Valencià, la reciprocitat de les emissions amb TV3, la defensa de la nostra llengua... La manifestació va transcorrer pels principals carrers del cap-i-casal fins arrivar al Parterre, on es va retre homenatge a Jaume I i es va llegir el manifest. Per cloure l'acte es va tocar la muixaranga amb la participació de la Muixaranga de la Ciutat de València que va alçar la figura de EL GUIÓ.


Ja finalitzats tots els actes, compartir amb la resta de membres del BLOC JOVE, de la gent de Silla, de Compromís els actes de la diada, vos esperem a les nostres activitats a Silla, a l'Escola de Formació del BLOC JOVE "Francesc Bosch i Morata" i a l'Aplec del Puig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada