divendres, 28 d’octubre del 2011

El BLOC JOVE de Silla inaugura el seu cicle de cinema i documentals en valencià

El BLOC JOVE de Silla va inaugurar el passat 16 d’octubre el cicle de cinema i documentals en valencià amb la projecció de la pel·lícula PA NEGRE, d’Andreu Villaronga, triomfadora als premis Goya i candidata als Oscar de Hollywood com a millor pel·lícula de parla no anglesa. Aquest cicle emmarcat dins del programa d’activitats del col·lectiu pretén ser un punt de referència per al jovent de Silla i per a la promoció del valencià.



Judit González, Secretària Local de les joventuts nacionalistes, declarava, després de la projecció: “Estem orgullosos d'oferir una alternativa d'oci i cultura al poble que, a més, promociona la nostra llengua, el valencià. Amb la projecció de PA NEGRE volem iniciar una nova etapa en la qua, anem a transmetre els valors d’un poble mitjançant llargmetratges, curtmetratges i documentals”.

Des de l’assemblea del BLOC JOVE de Silla s'ha valorat positivament la primera experiència i estan segurs que en les pròximes projeccions anirà venint més gent. “A hores d’ara tenim més d’una vintena de títols que volem projectar, i anem afegint més suggeriments de la gent”, comenta González.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada