dimecres, 21 de desembre del 2011

L'Ajuntament s'oblida dels joves en nadal

Des del BLOC JOVE de Silla un any més denunciem que l’Ajuntament s’oblida en les activitats nadalenques dels i les joves de la localitat, de manera que ens obliguen a buscar alternatives al temps lliure en localitats veïnes o en la ciutat de València. Aquesta situació, que ja es produïa en la legislatura socialista i que ja denunciàvem, ha provocat que el BLOC JOVE es qüestione l’eficàcia en la gestió de recursos per part del govern popular, i més en particular, de la seua regidora Visi Carrión.

Judit Gonzàlez, secretària local del BLOC JOVE de Silla, ha criticat l’actuació del govern afirmant que “en els darrers plenaris només s’ha tractat el tema financer de l’administració i s’han creat debats estèrils d’acusacions entre grups polítics, per tant, ens ha donat la sensació que s’han oblidat de la resta de la població. Estem cansats de sentir sempre el mateix als plenaris i que no siguen productius per al poble. Encara no hem sentit parlar de polítiques de joventut i de solucions per als problemes dels i les joves de la localitat, com l’atur, la vivenda, la formació, l’oci... només es parla de retallades, d’ajustos en la plantilla laboral, de la falta de diners en caixa...”.

La formació juvenil nacionalista també denuncia la forma com s’han aprovat els pressupostos municipals, que s’han fet d’una forma precipitada i pactada entre els regidors del plenari. Els joves del BLOC afirmen que no han pogut reunir-se amb els seu regidor per a parlar sobre els pressupostos en matèria de joventut i per a fer les seues aportacions i critiquen que “el partit Popular diu que vol una situació de participació i transparència, però estan tractant d'enganyar-nos. Fan el mateix que els governs anteriors. Des del BLOC JOVE revisarem els pressupostos, perquè volem que participen els i les joves de la localitat que vulguen per a presentar modificacions al plenari”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada